22/3 Kombinerad shopping resa & Whisky Mässa FULLBOKAD!

 

Följ med på kombinerad shoppingresa & Whisky Mässa till Burg som ligger bara 8 km från färjeläget i Puttgarden. Här hittar du grossister såsom Calle, Fleggaard, Aldi, Sky och Liedl.

Vi anländer Burg ca. 10:00 och går direkt till Whisky Mässan som äger rum i ett stort tält vid Calles butik i Burg.

10 poletter till whisky provning köpas och betalas innan avresan, beställas under ”Anmärkningar” på hemsidan. Under 1 timme har ni möjlighet att nyttja era poletter. Extra poletter kan köpas på plats för 2 Eur/styck.

Efter att ha smakat på och lärt mer om Whisky- denna gudomligt spännande dryck – är det tid att handla varor med hem. Som vanligt är det 300kg eller 150kg man kan handla per person och som vanligt går det också att handla i förväg på Calles hemsida.

Vi utgår från Västerås men kan även ta påstigande efter vår färdväg mot Helsingborg.

Meddela vid bokning var du önskar stiga på. Vi kan även arrangera dessa reser åt slutna grupper. I sådana fall gör ni upp er egen resa med vårt kontor.

Avresa

Hemkomst

Fredag 2019-03-22, kl. 21:00

 Söndag 2019-03-24, kl. ca. 03:00

Från: Bombardier, Arenas parkering i Västerås

 

På- och avstigning också i Ramnäs, Surahammar, Hallstahammar, Köping, Örebro, Arboga  & Ödeshög

 

Betalings Information:

 Bankgiro 508-4322

 

Vänligen ange påstigningsplats vid anmälan.

Pris:

1500:- och du får medtaga 300kg

1200:-  och du får medtaga 150kg 

250: - 10 poletter per person till Whisky provning – måste bokas och betalas innan avresan. Om INTE du vill ha poletter /deltaga på whisky mässan, vänligen ange i Anmärkningar.

OBS! alla deltagare på Whisky Mässen får 10% rabatt på mässa kataloget!

Om bagage & övervikt

  • Vid shoppingresa där man har köpt en plats med specificerad vikt, skal man på eget ansvar hålla reda på vikten av det man handlar. Är man osäker, tala med personalen på bussen, så hjälpar vi dig räkna ut din totala vikt.
  • Vid övervikt kan vi tvingas debitera dig för den extra vikten och i extreme fall be dig lämna kvar varor. Chauffören har rätten att neka varor vid övervikt som strider mot svensk lag!
  • NO SHOW: Om man uteblir från en bokad plats, och resan inte är avbokad skriftligen, framskickas faktura för hela beloppet.
  • Åldersgräns är 21 år
  • Glöm ej pass eller nationalt ID kort utfärdad av Polismyndigheten

Vid färre än 20 bokade 12/3, ställs resan in och pengarna återbetalas.